Kundeudtalelser

Artikel om håndlæsning hos mig ved psykologistuderende og skribent Amanda Bell. To verdener mødes:

https://www.indput.dk/artikler-blog/en-psykologistuderende-p-afveje-indsigt-i-skbnen-gennem-hndlsning

 

  •  Nedenfor forskellige klienters oplevelser med håndlæsning og foredrag ved mig:

Tak for en givende séance hos dig. Du er skarp, og det hele var “lige på kornet” og meget brugbart. Du er en blændende formidler og omsorgsfuld – men også “bestemt” i tonen, hvis budskabet kræver det… (A.R. 50år)

…Igen det var en god oplevelse og igen vil jeg fortælle dig, at du er dygtig. Bliv ved med at bruge den hjælp, du får fra den åndelige side…(Wanda)

…En håndlæsning hos Kit er ikke bare en snak om linier og strukturer i hånden. Det var for mig også en rigtig god og brugbar snak om muligheder og uudnyttede potentialer og en bedre forståelse af mig selv. Kit er utrolig professionel, og hun har en fantastisk og skarp intuition, der gør, at hun rammer lige der, hvor det giver allermest mening at tage fat. Kit har desuden en skøn personlighed. Jeg kan på det varmeste anbefale en håndlæsning hos Kit, og jeg skal klart tilbage og have endnu en læsning på et senere tidspunkt…  (Lisbeth Isbrandt)

…Jeg kom til Kit i en periode i mit liv, hvor alting virkede sort. Jeg har siden været i et personligt udviklingsforløb hos Kit, og hun er uden tvivl et af de dejligste, varmeste og klogeste mennesker jeg kender. Hun giver håb, når alt virker sort, og jeg går altid fra en session med Kit med lettet hjerte og fornyet energi. Jeg har det bedre nu end nogensinde før, men jeg ved, at jeg kan altid komme tilbage, hvis jeg får brug for det. Alle burde have en Kit i deres liv…(Sofie)

…Det var en rigtig spændende oplevelse at blive læst i hånden til vores polterabend. Vi sad alle med en følelse af, at du havde ramt meget plet med os alle. Du satte mange tanker i gang, og det var helt klart det store samtaleemne resten af dagen…Bruden udtrykte, at det var dagens bedste oplevelse! Kit er en meget troværdig og behagelig person – vil bestemt anbefale hende til andre… (Maria)

…Kit gav en underholdende session i forbindelse med min fødselsdag, hvor jeg havde inviteret 10 piger. Hver især lavede vi en blindtegning af vores hånd, og efterfølgende fortalte Kit noget om alles hænder i plenum. Det var enormt socialt og blev gjort på en kærlig og medfølende måde, så alle følte sig godt tilpas og inspireret. Efterfølgende havde alle mulighed for at få 15 minutters personlig håndlæsning, og alle var fyr og flame efter at høre mere om, hvad der stod i deres hænder. Selv hos gæster som ingen kendskab havde til håndlæsning, formåede Kit på sin bløde og empatiske facon at vække en stor interesse. Kit er utrolig kompetent på sit område, og det var et fantastisk indslag til en fødselsdag, hvor alle følte sig beriget efterfølgende. Det kan varmt anbefales at tage på rejse ind i hændernes univers. (Benedikte) 

…”Kit Eskelund har netop holdt foredrag om håndlæsning i vores forening. Det var en overvældende oplevelse, idet Kit er en fantastisk veloplagt og dynamisk formidler, som samtidigt er særdeles velfunderet.

Alle deltagere blev med det samme helt opslugt og engageret i emnet.

Kit formår således at fængsle og fascinere sit publikum i sjælden grad, også fordi hun har et nærvær ud over det sædvanlige.”

Charlotte Søllner Hernø, formand for Kirke Værløse og Omegns Husmoderforening